Om

Gävle Logistikbyrå AB

- när du vill få saker att hända -

Om

Gävle Logistikbyrå AB är ett fristående och oberoende konsultföretag som startades 2007 och drivs av Jennie Johansson. Det är också Jennie som är den som huvudsakligen är verksam i företaget.

Erfarenhet finns från verksamhets- och organisationsutveckling, tredjepartslogistik, transport och distribution, internationella relationer, systemutveckling, systemimplementation, databashantering/

informationshantering, mätningar/nyckeltal, kursansvar/lärare på högskola. Försäljning av både tjänster och produkter. Inklusive kund- och affärsutveckling.  Offentliga upphandlingar.


Läs gärna även under Tjänster - Exempel på uppdrag samt på Linked In.


Jennie har tio års bakgrund inom telecom varav sju år som chef. Uppdragen var genomgående  logistik- och verksamhetsutveckling på Ericssons produktionsenhet i Gävle inom framförallt materialförsörjning/inköp/logistik med även financial control.


Jennie hade roller som taktisk inköpschef, operativ inköpschef, ekonomichef, chef processutveckling logistik, processägare, teamledare, processutvecklare, logistiker.  Teamledare i logistikkompetensgrupper inom Ericsson Radio Systems centralt. Genomgående mycket inslag av systemstödsfrågor och informationshantering/mätningar


Företaget har kontor på Alderholmen i Gävle, och har sitt upptagningsområde i Gävleborg, Uppsala och Dalarna, men jobbar gärna med internationella kontakter i respektive uppdrag.


Goda språkkunskaper i Tyska och Engelska.


Utbildningsbakgrund är kandidatexamen i företagesekonomi med inriktning logistik från Ekonomihögskolan i Växjö med grundutbildning från Handelshögskolan i Umeå. 


Våren 2014 startades bifirman "Merchant en plats för handel i Sverige"  som bedriver import och handel med konsumentprodukter till grossist- och butiksled. Läs mer på www.merchant.se.

Copyright © All Rights Reserved